Skip to main content

Leasing

Stap op je droomfiets en trappen maar

De voordelen van een fietsleasing voor werknemers bij Velotheek Steeman

  • Werknemer geniet van een fiscaal vooordeel, je betaalt met je brutoloon.
  • Werknemer krijgt toegang tot duurdere fietsen. Fietsen die je privé niet zou aankopen, behoren nu tot de mogelijkheden.
  • Ga je met de fiets naar het werk? Dan kan je rekenen op netto extraatjes op je loonbrief: de fietsvergoeding.
  • Je verkleint je ecologische voetafdruk. Met de fiets naar het werk is de meest duurzame optie.
  • Verbetering van mentale en fysieke gezondheid.
  • Fiets zorgeloos dankzij het all-in pakket. Dekking bij schade en diefstal, pechbijstand is ook mogelijk. Je onderhoudsbudget voorziet ook een vervangfiets.

Kies de fiets die bij jou past!

Elektrische fiets

Elektrische ondersteuning tot 25km/u: Dat is genieten met een minimale inspanning. Je beklimt vlot alle steile heuvels of rijdt gezwind doorheen de etappes met veel tegenwind. Ideaal om op tijd en met weinig zweetdruppels aan te komen op het werk.

Stadsfiets

Een stadsfiets is veelzijdig en praktisch: ideaal voor de dagelijkse woon-werk verplaatsingen in de stad of landelijk gebied. Met een comfortabele houding kom je goed gehumeurd aan op het werk of geniet je van ontspannende fietstochtjes in het weekend.

Speed Pedelec

Elektrische ondersteuning tot maximaal 45km/u: het mag voor jou allemaal wat sneller gaan. Met deze fiets wil je zo vlot en snel mogelijk op je bestemming raken en toch nog een fysieke inspanning leveren.

Vouwfiets

Een vouwfiets plooi je eenvoudig op tot een compacter formaat en is makkelijk mee te nemen op het openbaar vervoer of in de koffer van je wagen. Een handige vouwfiets is licht en draag of rol je ook ingeklapt makkelijk overal mee naartoe.

Velotheek Steeman werkt samen met volgende lease-maatschappijen